Grillēts lasis sojas un juzū marinādē

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • *400g laša fileja ar ādu bez zvīņām
  • *100ml japāņu sojas mērce (vēlams ar reducētu sāls daudzumu)
  • *50ml sake
  • *50ml mirins
  • *1tk juzu mizas (vai citrona mizas un/vai laima mizas)

Pagatavošana

120 min.
  1. Sajauc sojas mērci, mirin un sake, pierīvē citrusu mizu (bez baltuma!).
  2. Lasi sagriež kumosos (apm. 2cm), liek marinādē.
  3. Pēc stundas lasi saliek uz restītēm ar ādu uz leju, grillē cepeškrāsnī, kamēr viena puse smuki brūna, tad apgriež, grillē gatavu.
  4. Kamēr grillējas lasis, marinādi lej pannā un noreducē, kamēr sanāk bieza mērce.
  5. Lasi liek uz šķīvja vai porciju šķīvjiem, blakus uzlej mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni