Sākums > Receptes > Zupas

Pikanta ķirbja biezzupa

2010. gada 12. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
45 min
1. Ķirbi nomizo un sagriež mazos gabaliņos, ieliek katla un pielej 1 glāzi ar ūdeni, liek sautēties.
Foto: Receptes.lv
2. Kartupeļus nomizo, sagriež mazos kubiciņos un liek klāt ķirbim.
Foto: Receptes.lv
3. Gaļu, sīpolu un piparu smalki sagriež un liek cepties uz jau iepriekš sakarsušas pannas.
4. Kārtīgi apcep.
Foto: Receptes.lv
5. Un pieliek klāt nu jau izvārītam ķirbim un kartupeļiem. To visu sablenderē un klāt pievieno saldo krējumu ( vai arī dzintara sieru), kārtīgi samaisa un vel nedaudz pavāra.
Foto: Receptes.lv
6. Garnē ar lasi un zaļumiem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu