Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta paprika mērcē

2005. gada 4. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
90 min
1. Paprikai nogriež "cepurīti", to smalki sagriež. Maltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, zaļumus, paprikas gabaliņus, sajauc ar rīsiem un garšvielām un samīca.
2. Sapilda masu iztīrītā paprikā. Pildītos piparus sakārto katlā, katru pārkaisa ar sarīvētu sieru.
3. Karstu buljonu un tomātu mērci samaisa, pārlej pākstīm, aizvāko un sautē.
4. Gatavās paprikas pākstis izņem no katla, liek dziļākā traukā.
5. Krējumā iemaisa kartupeļu cieti, pievieno mērcei, uzvāra, pārlej paprikai.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu