Pildīta paprika mērcē

3 1
Pildīta paprika mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 4 mazas saldās paprikas (var dažādās krāsās)
  • 2 sīpoli
  • 370 g maltās gaļas
  • 1 glāze/s vārītu rīsu
  • 1 ēd. k. rīvēta Krievijas siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļu zaļumi
  • Mērcei:
  • 300 g liellopu gaļas buljona
  • 50 g asās tomātu mērces
  • 100 g saldā krējuma
  • 1 tējk. kartupeļu cietes

Pagatavošana

90 min.
  1. Paprikai nogriež "cepurīti", to smalki sagriež. Maltai gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus, zaļumus, paprikas gabaliņus, sajauc ar rīsiem un garšvielām un samīca.
  2. Sapilda masu iztīrītā paprikā. Pildītos piparus sakārto katlā, katru pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  3. Karstu buljonu un tomātu mērci samaisa, pārlej pākstīm, aizvāko un sautē.
  4. Gatavās paprikas pākstis izņem no katla, liek dziļākā traukā.
  5. Krējumā iemaisa kartupeļu cieti, pievieno mērcei, uzvāra, pārlej paprikai.

    Lai labi garšo!
    Krējumā iemaisa kartupeļu cieti, pievieno mērcei, uzvāra, pā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Inese 2012. gada 24. jūlijs 10:31
Ļotipraktiski, ātri gūstami padomi-paldies!!!!!!!!!!!!!
Ilga 2011. gada 15. oktobris 15:39
paldies!
Ilga 2011. gada 15. oktobris 15:37
paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni