Viens ritīg` garšīgs strogonovs ar rīsiem

4 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 1 kg cūkgaļas
  • 6 burkāni
  • 5 tomāti
  • 3 lieli sīpoli
  • 250 g tomātu pastas
  • 5 ēd. k. krējuma
  • Sviests cepšanai
  • Pipari
  • Garšvielas
  • Rīsi piedevām

Pagatavošana

90 min.
  1. Sagriež gaļu šķēlēs un izklapē līdzīgi kā gatavojot karbonādes.
    Sagriež gaļu šķēlēs un izklapē līdzīgi kā gatavojot karbonād...
  2. Izklapētās šķēles sagriež šaurās strēmelēs.
    Izklapētās šķēles sagriež šaurās strēmelēs.
  3. Gaļu apcep sviestā un liek katlā, kur sautēsies strogonovs.
    Gaļu apcep sviestā un liek katlā, kur sautēsies strogonovs.
  4. Sasmalcina sīpolus un sviestā apcep.
    Sasmalcina sīpolus un sviestā apcep.
  5. Sarīvē burkānus un pievieno apceptajiem sīpoliem. Visu apcep.
    Sarīvē burkānus un pievieno apceptajiem sīpoliem. Visu apcep...
  6. Applaucē tomātus, novelk miziņu, sasmalcina un pievieno apceptajiem sīpoliem un burkāniem. Mazu brītiņu pasutina
    Applaucē tomātus, novelk miziņu, sasmalcina un pievieno apce...
  7. Turpat pievieno tomātu pastu un turpina sutināt
    Turpat pievieno tomātu pastu un turpina sutināt
  8. Pēc 5-10 minūtēm masu lej katlā pie apceptās gaļas. Pielej nedaudz ūdeni.
    Pēc 5-10 minūtēm masu lej katlā pie apceptās gaļas. Pielej n...
  9. Sautē līdz gaļa pavisam mīksta - vidēji pusstundu. Pa to laiku liek vārīties apaļos rīsiņus (tā garšīgāk) :)
  10. Kad viss gatavs - liek rīsusuz šķīvja, izrok bedrīti pa vidu, tur lej strogonovu un apkaisa ar zaļumiem.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Mezazis88 2015. gada 17. decembris 14:39
Kura bridi pievieno garsvielas un kura bridi krejumu????
Līga Millere 2015. gada 11. novembris 15:03
Ļoti garšīgi :-)
Solvita 2015. gada 9. jūlijs 23:06
tiešām gardi, paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni