Mājas mārrutki

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g mārrutku sakņu, sāls, cukurs un etiķa esence pa 1 ēdk. no katra, 200ml verdoša ūdens. Uz doto mārrutku daudzumu var pievienot pēc izvēles: *200g tomātu, *500g burkānu vai biešu, *1kg paprikas un 200g ķiploku, bet etiķa vietā 2 ēdk. citronu sulas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sterilizēt burciņas. Mārrutkus labi nomazgāt un notīrīt. Uz gaļas maļamās mašīnas uzvilkt polietilēna maisiņu, nostiprināt ar gumiju un samalt mārrutkus. Pievienot sāli, cukuru, etiķi un ūdeni, ātri samaisīt līdz vēlamajai konsistencei un salikt burciņās. Burciņas kārtīgi aizvākot un glabāt ledusskapī 3-4 mēnešus.

Komentāri

daksa 2011. gada 18. novembris 12:36
kads murgs caur galas masinu tie ir sabendetu marrutku paskats .neperku un needu pats riveju uz rives .slinki uz gaļas masinas .nu ja biski asaras bet garša kolosāla

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi