Mandeļkūka

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 ml piena
  • 200 g cukura
  • +/- tējkarote vanilīncukurs
  • 4 olas
  • 400 grami miltu
  • Drusku sāls
  • Tējkarote cepamā pulvera
  • Virsiņai:
  • 125 g sviesta
  • 200 g mandeļu skaidiņu (var likt pat 100g)
  • 200 g cukura
  • Vanilīncukurs
  • Sešas ēdamkarotes piena

Pagatavošana

50 min.
  1. Sakuļ pienu, cukuru, vanilīncukuru, sāli un olas. Pievieno miltus un cepamo pulveri. Mīklu lej pannā un cep kādas 20 minūtes 190-200°C, līdz mīkla apbrūnē. Tikmēr izkausē sviestu, pieber cukuru, vanilīncukuru, mandeļu skaidiņas un pienu. Pēc 20 minūtēm izņem kūku, uzlej mandeļu masu un liek vēlreiz krāsnī uz 15 minūtēm 190-200°C.
    Sakuļ pienu, cukuru, vanilīncukuru, sāli un olas. Pievieno m...

Komentāri

Madara 2012. gada 27. decembris 12:43
Sanāca labi un garšīgi. ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize