Gardās vakariņas

4 1
Vienkārši, ātri un ļoti gardi =)

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 3 vidēji kartupeļi
  • 3 -5 ēd.karotes konservētas kukurūzas
  • Brokolis (pēc izvēles)
  • 2 vidēji burkāni
  • 1 /2 sarkanā paprika
  • 1 /2 zaļā paprika
  • Mazs sīpols
  • Malti melnie pipari
  • Tomāts (dekorēšanai)
  • Makreles (parasti lieku lasi, šoreiz paeksperimentēju :) )
  • Var pielikt arī baklažānu vai kādu citu sev tīkamu dārzeni

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus griežam ripiņās, burkānus tāpat (burkānus griežu ar speciālu, robotu nazi, tad tie iegūst skaistas rieviņas - tīri dekoratīvs moments, der arī parasts nazis), papriku griežam mazos kubiciņos, vai plānās garenās šķēlītēs, sīpolu - kā vien sirds kāro, broloki laužam mazos gabaliņos, ja liekam makreles tad tās nav jāgriež, bet, ja liekam lasi, tad to griežam apmēram kartupeļu šķēlīšu lieluma gabaliņos.
    Kartupeļus griežam ripiņās, burkānus tāpat (burkānus griežu...
  2. Uzkarsētā pannā (vēlams izmantot vokpannu un nelietot eļļu (bet tas nav obligāti)), liekam burkānu ripiņas, pēc tam kartupeļu ripiņas, brokoļu un sīpolus, tad kukurūzu, papriku un zivi, kad viss jau gandrīz gatavs pārkaisam ar melnajiem pipariem. Un lai tīkami ne tikai vēderam, bet acīm arī dekorējam ar svaigu tomātu šķēlītēm.
  3. Labu apetīti! =)

Komentāri

Pavaroshka 2012. gada 17. decembris 11:41
Pamaniju ka Jus savam edienam izmantojat saldetus produktus,shajaa gadijuma runa iet par darzeniem,kas ir lielveikalos noperkams darzenu mix...
Kitija 2012. gada 24. jūnijs 19:31
Mdj2 un Arta. Zaļajai un sarkanajai paprikai ir gan garšas citas, tāpēc nepērku zaļo. Viņa ir ''rūgtenāka'' nedaudz, bet sarkanā gan ir salda. ;) Par pašu recepti, piekrītu, vienkārši, bet ļoti garšīgi. :)
Madara 2011. gada 8. marts 17:44
Bija jau apnikushi parasti kartupelji, paldies par recepti, garsha vnk fantastiska, tikai kukuruuzu vietaa liku zaljos zirniishus un zivs vietaa shampinjonus, izmantoju to, kas tanii briidii maajaas man bija :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni