Gardās vakariņas

2010. gada 6. oktobris
Foto: Arta Julika
Vienkārši, ātri un ļoti gardi =)
Pagatavošana
30 min
1. Kartupeļus griežam ripiņās, burkānus tāpat (burkānus griežu ar speciālu, robotu nazi, tad tie iegūst skaistas rieviņas - tīri dekoratīvs moments, der arī parasts nazis), papriku griežam mazos kubiciņos, vai plānās garenās šķēlītēs, sīpolu - kā vien sirds kāro, broloki laužam mazos gabaliņos, ja liekam makreles tad tās nav jāgriež, bet, ja liekam lasi, tad to griežam apmēram kartupeļu šķēlīšu lieluma gabaliņos.
Foto: Arta Julika
2. Uzkarsētā pannā (vēlams izmantot vokpannu un nelietot eļļu (bet tas nav obligāti)), liekam burkānu ripiņas, pēc tam kartupeļu ripiņas, brokoļu un sīpolus, tad kukurūzu, papriku un zivi, kad viss jau gandrīz gatavs pārkaisam ar melnajiem pipariem. Un lai tīkami ne tikai vēderam, bet acīm arī dekorējam ar svaigu tomātu šķēlītēm.
3. Labu apetīti! =)
Uz augšu