Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Itāļu sautējums ar vistu

2010. gada 5. oktobris
Foto: Jana Krieviņa
Pagatavošana
35 min
1. Daudzums makaroniem-dārzeņiem, cik nu kuram vajadzīgs :)
2. Liek vārīties makaronus, kad puslīdz gatavi, pievieno saldētos dārzeņus. Vāra kamēr gatavi (bez sāls)
3. Uz sakarsētas pannas lej eļļu, liek virsū konservētus tomātus un "cep" kamēr masa kļūst viendabīga kā tomātu mērcei. Pievieno labu daudzumu Santa Maria Vidusjūras garsaugu maisijuma, un Santa Maria Piedevu spageti, sāli, bazilika lapiņas (sasmalcinātas). Tāpat smalki sagrieztu ķiploku- 3-4 daiviņas. Visu kopā sasautē.
4. Apcep vistas fileju un pievieno gatavajai mērcei.
5. Mērci pievieno nokāstam dārzeņu-makaronu sajaukumam.
6. Liek uz šķīvjiem un dekorē ar svaigu tomātu daiviņām un bazilika lapiņām. Var pārkaisīt nedaudz rīvēta siera.
Uz augšu