Ābolu+ingvera ievārījums

5 1

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 400 ml ūdens
  • 3 citroni
  • 2 kg ābolu
  • Īkšķa lieluma gabaliņš svaiga ingvera
  • 600 g ievārījuma cukura 1:3

Pagatavošana

90 min.
  1. Lej katlā ūdeni,kam pievieno smalki sarīvētu citrona miziņu un to sulu. Ābolus nomizo,izņem serdes, sagriež nelielos gabaliņos.Katlā liek sagrieztos ābolus un uzvāra.
  2. Pievieno sīki sakapātu ingveru un cukuru. Visu uz lēnas uguns vāra, līdz āboli mīksti un gabaliņi vidū vairs nav skābi. Tad atkarīgs no ābolu šķirnes, bet 20 minūtēm vajadzētu būt pietiekami.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi