Ceptā paprika (krāsainā)

5 1

Sastāvdaļas

  • Puse sarkanās paprikas
  • Puse dzeltenās paprikas
  • Puse zaļās paprikas
  • 2 tējkarotes olīveļlas
  • 2 ēdamkarotes Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
  • 3 ēdamkarotes ābolu vīna etiķa
  • Sāls un melnie pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Papriku sagriež smalkos gabaliņos (1 x 1 cm) un apcep sakarsētā olīveļļā. Apsmidzina ar sīrupu. Pievieno vīna etiķi, sāli un piparus. Cepot jāuzmanās, lai paprika nekļūtu pārāk mīksta. Ēdot tai jābūt kraukšķīgai.
    Papriku sagriež smalkos gabaliņos (1 x 1 cm) un apcep sakars...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas