Sākums > Receptes > Uzkodas

Savādākas olīvas

2010. gada 1. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Nopērk zaļās olīvas bez kauliņiem un mīksto sieru (var kazas vai dor blue mīksto sieru) un ar konditorejas maisiņu sapilda katru olivi. Ķēpīgi, bet var piešauties
2. Katru olivu apviļā miltos - kārtīgi, lai neviens pleķīts nepaliek. Tad katru olīvi apviļā sakultā olā. Un pēdējais - apviļā rīvmaizē, kas sajaukta kopā ar sasmalcinātu Parmezāna sieru.
3. Katliņā ielej olīveļļu un uzkarsē. Eļļas jābūt tik daudz, lai olīves pilnībā ir noklātas ar eļļu. Cep (fritē) līdz brūnai kraukšķīgai garoziņai.
Uzkoda pie vīna!

Lai labi garšo!
Uz augšu