Sākums > Receptes > Zupas

Garda sēņu zupa no saldētām beciņām

2010. gada 1. oktobris
Foto: Agnese Arne-Kapče
Pagatavošana
40 min
1. Salmiņos sarīvē kartupeļus un burkānus, liek zupas katlā vārīties vidēji 10 minūtes.
Foto: Agnese Arne-Kapče
2. Pa to laiku sasmalcina sīpolus, apcep olīveļļā zeltaini brūnus.
Foto: Agnese Arne-Kapče
3. Pievieno gubiciņos sagrieztu kūpināto gaļiņu - visu apcep.
Foto: Agnese Arne-Kapče
4. Turpat pievieno daļēji atlaidinātas sēnītes (pirms saldēšanas jau apceptas ar sāli, bez taukiem) - atkausē un apcep.
Foto: Agnese Arne-Kapče
5. Iegūto masu pievieno burkāniem un kartupeļiem, kas 10 minūtes jau vārījušies. Labākai garšai pievieno sēņu buljonu. Visu pavāra vēl 10-15 minūtes. Pasniedz ar skābu krējumu un pārkaisa ar dillītēm.

Labu apetīti!
Uz augšu