Liellopu gaļa ar čili

3 1
Piešķir pikantumu parastai liellopu gaļas šķēlei gatavojot pusdienas vai vakariņas.

Sastāvdaļas

  • 2 -3 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 150 —250 g liellopu gaļas filejas
  • 2 tējkarotes sasmalcinātu svaigu sarkano čili piparu
  • 100 g brokoļu
  • 2 ēdamkarotes taizemiešu zivju mērces
  • 2 ēdamkarotes austeru mērces
  • 1 ēdamkarotes laima sulas
  • 2 sloksnēs sagrieztas paprikas, krāsa pēc izvēles
  • Svaigu koriandru-kinzu

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsētā vokpannā ielej eļļu, ātri apcep ķiplokus. Pievieno gaļu un čili piparus. Ļauj, lai kādu brīdi cepas.
  2. Pievieno pārējās sastāvdaļas un cep, kamēr brokoļi un paprika ir karsti un pacepušies, bet nav vēl mīksti.
  3. Sakapā kinzu un pārkaisa pāri ēdienam.
  4. Pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni