Maltās gaļas kotletītes ar siltām zaļajām pupiņām

4 1

Sastāvdaļas

  • 150 –200 g maltās gaļas
  • Sarkanos asos čili piparus, maltus
  • 150 –200 g zaļo pākšu pupiņu
  • ½ sarkanā sīpola
  • 1 ķiploka daiviņu
  • 1 ēdamkaroti olīvu eļļas
  • Sāli un maltus baltos piparus
  • Servēšanai: zaļo lapu salāti

Pagatavošana

25 min.
  1. Pievieno maltajai gaļai sarkanos un melnos piparus. Izveido nelielas kotletītes.
  2. Sagriež šķēlēs sarkano sīpolu un ķiploku sasmalcina.
  3. Cep gaļu 5-7 minūtes no katras puses, lai būtu skaisti brūnas kotletītes.Ja nepieciešams , pannai uzliek vāku un nedaudz pasutina, līdz kotletītes ir gatavas.
  4. Uz sakarsētās pannas cep zaļās pupiņas kopā ar sīpoliem un ķiplokiem. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz kotletītes ar zaļajiem salātiem.Cepšanai ērti ir izmnatot vok pannu.
  5. 1 personai
  6. Padoms: Svaigu zaļo pupiņu vietā var izmantot arī saldētas.
  7. Šo garšīgo maltās gaļas ēdienu ar siltām zaļajām pupiņām var papildināt ar svaigiem zaļajiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni