Siltā brokoļu/tomātu uzkoda

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 12 mazie kokteiļa tomātiņi
  • 250 g brokoļu
  • 3 ēdamkarotes rapšu eļļas
  • 1 ēdamkaroti aromātiskā etiķa (balzamiko)
  • Sāli un maltus melnos piparus pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Noskalo un sadala brokoļus. Noskalo un sagriež uz pusēm tomātus. Tomātu šķēlītes liek uz lielas paplātes un pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Uzkarsē pannā eļļu un pievieno brokoļus. Minūti cep bez maisīšanas. Pēc tam cep vēl 5-10 minūtes maisot. Pārkaisi ar nelielu daudzumu sāls. Ja ir nepieciešamība, tad pievieno 100 ml ūdens .
  3. Brokoļus liek uz paplātes ar tomātiem, sajauc kopā un pārslaka ar nelielu daudzumu aromātiskā etiķa avi citrona sulu.
  4. 4 personām
  5. Lai salāti izdotos ideāli garšīgi, brokoļi jāgatavo vokpannā vai tērauda cepamajā pannā. Lai brokoļi izceptos eļļai jābūt ļoti karstai. Brokoļiem nav jābūt pilnīgi mīkstiem, bet gan nedaudz kraukšķīgiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas