Brownies

2010. gada 29. septembris
Foto: Rasa Gaidlazda
Pagatavošana
45 min
1. Katliņā vai bļodiņā izkausē margarīnu ar šokolādi. Nedaudz padzesē. Bļodā sakuļ olas ar cukuru un vaniļas cukuru. Pakāpeniski olās iemaisa silto šokolādes masu. Pēc tam iemasa miltus. Lej formā, cep cepeškrāsnī 160-180 grādos aptuveni 30 minūtes. Viducim jābūt mīkstam, nedaudz ķepīgam.
2. Pa virsu var uzliet glazūru- 2 ēd. karotes kakao, 2 ēd. karotes pūdercikura, nedaudz verdoša ūdens, Visu samaisa vijīgā masā un uzsmērē pa virsu.
3. Var ēst tāpat siltu vai aukstu vai pasnoegt ar saldējumu.
Uz augšu