Franču sokolades kuka

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g tumšas šokolades
  • 200 g margarina vai sviesta
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g kviešu miltu
  • Glazurai
  • 25 g margarina vai sviesta
  • 100 g salda krejuma
  • 150 g tumšas šokolades

Pagatavošana

50 min.
  1. Pagatavošana:
  2. Šokoladi un taukvielas katlina uz lenas uguns izkause.
  3. Olas un cukuru saputo, pievieno miltus, šokoladi.
  4. Miklu lej ieziesta veidne, diametrs ~ 26 cm
  5. Kuku cep 175 *C ~ 30 minutes, pec tam atdzeset.
  6. Uz lenas uguns izkause glazurai taukvielas, krejumu, šokoladi samaisa viendabiga masa, atdzese.
  7. Ar glazuru apziež kuku, liek vesuma.
  8. Ledusskapi var glabat aptuveni nedelu.

Komentāri

Alise 2011. gada 6. decembris 13:48
Sanaaca loti laba :) miiksta un sokolaadiiga . man kaa iesaaceejam bija loti viegli uztaisiit :) paldies par recepti .
Agate zobiņa 2010. gada 2. oktobris 19:16
Sveiki! uztaisiju arkartigi garsiga un kur jaliek pa vidu tas sokolade mikla vinja nostajas pa vidu!! Labu apetīti garšīga :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize