Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar vistu, spinātu mērcē

2010. gada 27. septembris
Foto: marika jasa
Pagatavošana
25 min
1. Sarīvē parmezāna sieru.
Foto: marika jasa
2. Makaronus liek vārīties.
Foto: marika jasa
3. Sagriež vistas fileju gabaliņos, apber ar sāli, pipariem u.c garšvielām, pieliek sagrieztus sīpolus un liek uz pannas cepties.
Foto: marika jasa
4. Spinātus nomazgā un liek pannā, pievienojot ūdeni, nedaudz eļļas un 4 min. vāra.
Foto: marika jasa
5. Tad pievieno klāt saldo krējumu un maisa, lēnām pieberot klāt sarīvēto parmezāna sieru.
Foto: marika jasa
6. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Kad mērce ir gatava, pieliek klāt izvārītos makaronus un samaisa visu.
Foto: marika jasa
7. Vistas fileju pasniedz atsevišķi, nejaucot kopā.
Ēdienu var pasniegt arī bez vistas filejas. Tā ir vajadzīga tikai lielajiem gaļēdājiem. :)

Labu apetīti!
Foto: marika jasa
Uz augšu