Makaroni ar vistu, spinātu mērcē

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 paciņa makaronu
  • 1 paciņa spinātu
  • 250 g parmezāna siera
  • 3 vistas filejas
  • 50 g saldā krējuma
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

25 min.
  1. Sarīvē parmezāna sieru.
    Sarīvē parmezāna sieru.
  2. Makaronus liek vārīties.
    Makaronus liek vārīties.
  3. Sagriež vistas fileju gabaliņos, apber ar sāli, pipariem u.c garšvielām, pieliek sagrieztus sīpolus un liek uz pannas cepties.
    Sagriež vistas fileju gabaliņos, apber ar sāli, pipariem u.c...
  4. Spinātus nomazgā un liek pannā, pievienojot ūdeni, nedaudz eļļas un 4 min. vāra.
    Spinātus nomazgā un liek pannā, pievienojot ūdeni, nedaudz e...
  5. Tad pievieno klāt saldo krējumu un maisa, lēnām pieberot klāt sarīvēto parmezāna sieru.
    Tad pievieno klāt saldo krējumu un maisa, lēnām pieberot klā...
  6. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Kad mērce ir gatava, pieliek klāt izvārītos makaronus un samaisa visu.
    Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Kad mērce ir gatava, pi...
  7. Vistas fileju pasniedz atsevišķi, nejaucot kopā.
    Ēdienu var pasniegt arī bez vistas filejas. Tā ir vajadzīga tikai lielajiem gaļēdājiem. :)

    Labu apetīti!
    Vistas fileju pasniedz atsevišķi, nejaucot kopā.
Ēdienu var...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

angelina 2016. gada 22. janvāris 17:20
bet cik ali betr?
Dace 2013. gada 4. marts 22:46
Mērcīte sanāca garšīga (kopā ar makaroniem ļoti labi gāja kopā),bet nez kāpēc siers sagāja kunkuļos ar spinātiem un tādēļ nebija vienmērīga. Vista, man personīgi, labāk garšo ar sojas mērci,bet šādi arī varēja iztikt. P.S.Skaisti noformēta recepte :)
marika 2011. gada 3. jūlijs 20:27
oo super paldies par tik jauku komentāru!! :)) ēdiena kvalitāte, garša kā arī noformējums un radītā noskaņa man ir ļooti svarīga :) un atzīšos, ka to tekstu īsti neprotu salikt tā lai pie katras bilds parādītos.. vienreiz būs kārtīgi jāpapēta!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni