Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja saldā krējuma mērcē

2010. gada 23. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež vistas fileju strēmelēs, katru strēmeli mazākos gabaliņos, liek cepties uz pannas kopā ar sagrieztiem ķiplokiem.
2. Pārkaisa nepieciešamās garšvielas un atstāj, lai sutinās.
3. Uz atsevišķas pannas viegli apcep paprikas strēmelītes, bet var arī klāt pie vistas filejas, kad tās ''sula'' jau kaut cik ir iztvaikojusi.
4. Kad vistas gabaliņi smuki apcepušies, pievieno saldo krējumu.
5. Ļauj, lai pasutinās kādas 7 min. Ja nepieciešams, papildina vēl ar garšvielām.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu