Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ķīniešu gaumē ar latvisku piesitienu

2010. gada 21. septembris
Foto: inguna
Pagatavošana
30 min
1. novāra rīsus'(svarīgi lai tie nav salipuši) pēc novārīšans izskalo ar aukstu ūdeni un ļauj lai notekas, uz pannas apcep nelielos gabaliņos sagriezdu vistas fileju ( Parasti un 500.g rīsu pērku 300.g vistas filejas) pievieno smalki sagireztus tomātus ,papriku, sarīvē burkānus un pievieno tos, visu cep kopā pieliekot pēc garšas sāli ,piparus ,kariju. Godīgi sakot kariju sanāk likt diezgan daudz. Kad vista ar pārējām sastāvdaļām ir gana daudz apcepusies pannā liek klāt rīsus un cep visu kopā kādas 5 mīnūtes regulāri maisot. Tad pievieno ananāsus( ananāsi bundžiņās parasti ir diezgan lielos gabalos es tos sagriezu smalkāk) kārtīgi samaisa un vēl nedaudz pacep( aptuveni 1-2 minūtes).
2. Labu apetīti!
Uz augšu