Rīsi ķīniešu gaumē ar latvisku piesitienu

3 1

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja(300.g)
  • Ananāsi(konservēeti 1 bundžiņa)
  • Paprika(viena liela vai divas mazākas)
  • Tomāti( 2.gb)
  • Burkāni(viens liels)
  • Rīsi(500.g)
  • Karijs, pipari, sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. novāra rīsus'(svarīgi lai tie nav salipuši) pēc novārīšans izskalo ar aukstu ūdeni un ļauj lai notekas, uz pannas apcep nelielos gabaliņos sagriezdu vistas fileju ( Parasti un 500.g rīsu pērku 300.g vistas filejas) pievieno smalki sagireztus tomātus ,papriku, sarīvē burkānus un pievieno tos, visu cep kopā pieliekot pēc garšas sāli ,piparus ,kariju. Godīgi sakot kariju sanāk likt diezgan daudz. Kad vista ar pārējām sastāvdaļām ir gana daudz apcepusies pannā liek klāt rīsus un cep visu kopā kādas 5 mīnūtes regulāri maisot. Tad pievieno ananāsus( ananāsi bundžiņās parasti ir diezgan lielos gabalos es tos sagriezu smalkāk) kārtīgi samaisa un vēl nedaudz pacep( aptuveni 1-2 minūtes).
  2. Labu apetīti!

Komentāri

Liene 2012. gada 26. jūnijs 23:29
Ja diezgan gardi varu piekrist iepriekshejiem komentariem par risiem un varu ieteikt ja kadam garsho asaki edieni tad droshi klat var likt 5 piparu maisijumu! mmmmmmmmmm gardi!
GITA 2010. gada 30. septembris 19:42
500 g rīsu gan par daudz:)
kātīgs LV ēdiens bez sīpoliem, nav ēdiens!
Sanāca lieliska garšas buķete:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni