Karamelizētas ābolu šķēlītes

5 1
Karamelizētas ābolu šķēlītes
Foto: Depositphotos.com
Ābolus var ēst karstus, kopā ar saldējumu, vai atdzesētus, pie tējas vai karstvīna.

Sastāvdaļas

  • 4-5 vidēja izmēra, cieti āboli
  • 1/3 sviesta paciņas
  • 100-150 g brūnā cukura
  • 4-5 šķipsna/s kanēļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus sagriež pabiezās šķēlēs, nemizo.
  2. Sakarsētā pannā izkausē sviestu un pievieno brūno cukuru un kanēli. Labi samaisa.
  3. Līdzko sviests ir izkusis, pievieno ābolu šķēles. Sautē uz lēnas uguns, regulāri, ik pēc minūtes apmaisa. Sautēt aptuveni 10-15 minūtes, līdz āboli ir kļuvuši mīksti un zeltaini.

    Lai labi garšo!
    Līdzko sviests ir izkusis, pievieno ābolu šķēles. Sautē uz l...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Zantere gentrene 2010. gada 16. oktobris 21:22
Man jau ne iepasi bet maz maz maz bērniem gan garšoja!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti