Tunča mērce makaroniem (studentu variants)

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • (2.personām)
  • Viena tunča konservu kārba
  • Tomātu pasta-kapāti tomāti (250g)
  • 2 -5 tomāti
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Garšvielas (piem. baziliks, pipari,sāls )
  • Makaroni

Pagatavošana

20 min.
  1. sagriež tomātus un sīpolu smalkos gabaliņos, kā arī sakapā ķiploku - to visu liek uz pannas un cep 5 minūtes. Tagad ir laiciņš uzlikt vārīties makaronus. Atgriežoties pie mērces - pievieno tomātu pastu un tunci, to visu gatavo 7-10 minūtes, pievieno garšvielas.
  2. Nokāš makaronus un pārlej ar tunča mērci.
  3. Izcili vienkārši, tikpat garšīgi un ļoti lēti. Aptuvenās izmaksas no 3-4 Ls

Komentāri

Ilze 2012. gada 7. oktobris 14:54
Man nebija ne tomātu, ne tomātu mērces, iztiku ar kečupu un tunci liku klāt ar visu eļļu. Kā arī, nedrīkstu miltus, speciālie makaroni beigušies, tad nu uztaisīju rīsus. Ziniet, ir ļoti labi! Paldies!
MrTurisms 2011. gada 3. novembris 21:06
Paldies, ļoti garšīga recepte. Man kā īstenam studentam gandrīz vienīgais, kas bija palicies kojās bija attiecīgās sastāvdaļas. Vienīgi tomātu nebija, bet tas ātri tika saorganizēts. @mIJA pUTNIŅA mērce savu konsistenci iegūst no tomātu sulīguma. Atļāvos gan pievienot kečupu tomātu pastas vietā un piešāvi drusku smalcinātos piri-piri piparus pikantumam. Bija ideāli!
Līga 2011. gada 7. februāris 18:20
es pieliku vēl tomātu mērci. Garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni