Hašlama- jēra gaļa armēņu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • Jēra gaļa (aptuveni 800 gr)
  • 500 gr. kartupeļi
  • 4 lieli burkāni
  • 4 sīpoli
  • 8 daiviņas ķiploka
  • 4 paprikas
  • Sēnes (200 gr.)
  • Sasmalcinātā kinza
  • Žāvētas plūmes 12 gab
  • Sāls
  • Piparo

Pagatavošana

120 min.
  1. Uz pannas apcep jēra gaļu, tad liek atsevišķā katliņā un sautē pārlejot pāri ūdeni, tā lai nosedz gaļu.
  2. Uz pannas apcep sagrieztus sīpolus, ķiplokus, papriku un sēnes, kad ir apcepies - atliek malā.
  3. Kad jēra gaļa ir mīksta pievieno lielos gabalos sagrieztus kartupeļus un burkānus.
  4. Tad pievieno apceptos sīpolus, papriku, ķiploku un sēnes un beigās pievieno sasmalcinātu kinzu un sasmalcinātās plūmes. Sāli un piparus pēc izjūtas.
  5. * Visam jābūt it kārtās. Sākot ar gaļu, kartupeļi ar burkāniem un tad nāk apceptie sīpoli, ķiploki, paprika un sēnes.
  6. Sausais sarkanvīns klāt un super gardas vakariņas :))
    Sausais sarkanvīns klāt un super gardas vakariņas :))

Komentāri

Agnese 2014. gada 22. augusts 12:56
Neliku sēnes, bet vienalga sanāca ļoti garšīgi, paldies autorei!
aija 2013. gada 7. maijs 07:57
interpretacija ir ok,bet shii nav hashlama it ipashi armenu!!!!!!!!!!!mans vir ir armenis un neskaitams laiku ari pati esmu pavadijusi tur,tad luk ja gribat istu haslamu-1.nekadas plumes,senes.to vieta liek tomatu.2. aplej nevis ar udeni bet gan ar alu(visparastako gaiso alu)vai pussaldo gaiso vinu.daudz nevajag ap 200-300ml,u lai apsedz galu ka autors teica.3.nekada gadijuma darzenus,sipolu utd necepj.liek kartas bet necepj.4.vara uz mazas uguns 2-3!!!!!!!!!!!!!! jaa.2-3 stundas.
Kristīne 2012. gada 5. novembris 17:46
Ļoti garšīgi! Un pagatavot arī vienkārši. Ar kartupeļiem un burkāniem saliku arī puķukāpostu, bija labi. ;) Paldies, Marika

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni