Baravikas želejā (arī priežu bekas)

5 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 Sastāvdaļas ir norādītas uz 0,5 l burciņu.
  • Baravikas
  • Sīpoli
  • 10 melnie pipari
  • 4 ēd. k. etiķa
  • 1 tējk. cukura
  • 2 tējk. želatīna

Pagatavošana

30 min.
  1. Sēnes novāra 15.min., sagriež gabaliņos. Sīpolus smalki sagriež.
    Sēnes novāra 15.min., sagriež gabaliņos. Sīpolus smalki sagr...
  2. Kārto burkās. Kārtu sēnes, kārtu sīpolus. Pašās beigās (augšā) sīpoli. Burkas nepieblīvēt.
  3. Tad burku augšpusē pievieno norādītās garšvielas, uzliek vāciņus un karsē 15 minūtes.
    Tad burku augšpusē pievieno norādītās garšvielas, uzliek vāc...
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Luna24 2011. gada 2. septembris 18:17
Un kurā brīdī pievieno želatīnu? Vai cukuru un sāli šķidīna marinādē vai vienkāršii pievieno burciņā?
Ināra Gaile 2010. gada 14. septembris 20:04
Piedodiet, aizmirsu pievienot marinādi. Uz l ūdens 2 ēdamkarotes sāls, pārliet burciņām. Lai labi garšo!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi