Svaigā siera kūka ar ķiršu ievārījumu

3 1

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 120 g sviesta
  • 300 g cepumu
  • 2 ēd. k. liķiera
  • Pildījumam:
  • 1 glāze ķiršu ievārījuma
  • 500 g krējumsiera
  • 500 g vājpiena biezpiena
  • 300 g saldā krējuma
  • 120 g cukura
  • 2 ēd. k. citrona sulas
  • 6 tējk. želatīna
  • Virsai:
  • 100 g bezē cepumu

Pagatavošana

120 min.
  1. Mīkstu sviestu sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un liķieri. Masu piespiežot, klāj tortes veidnē, kam var noņemt malu, un noliek aukstumā.
    Mīkstu sviestu sajauc ar sasmalcinātiem cepumiem un liķieri....
  2. 4 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna pievieno krējumsieram, kas sajaukts ar saberztu biezpienu un cukuru, citrona sulu. Iemaisa saputotu saldo krējumu.
    4 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna pievieno krējum...
  3. 1/3 masas liek veidnē virs ieklātās pamatnes
    1/3 masas liek veidnē virs ieklātās pamatnes
  4. Pārklāj ar ievārījumu, kam pievienotas 2 tējk. uzbriedināta un izšķīdināta želatīna.
    Pārklāj ar ievārījumu, kam pievienotas 2 tējk. uzbriedināta...
  5. Virsū liek pārējo putoto masu, un uz dažām stundām liek ledusskapī sastingt.
  6. Izņemtu no veidnes, pārkaisa ar sadrupinātiem bezē cepumiem.
    Izņemtu no veidnes, pārkaisa ar sadrupinātiem bezē cepumiem.
  7. Lai labi garšo! :)
    Lai labi garšo! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize