Vidusjūras atvasara

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Filadelfijas siera
  • 3 -5 gab. saulē kaltēti tomāti
  • 5 -8 gab. melnās olīvas
  • 2 -3 gab. ķiploka daiviņas
  • Maltie pipari
  • Saišķīts bazilika
  • 200 g Fazer Crisp rudzu sausmaizītes

Pagatavošana

10 min.
  1. Ļoti smalki sakapā ķiploku un bazilika lapiņas, sagriež melnās olīves un saulē kaltētus tomātus mazos kubiciņos. Tad bļodiņā tam visam pievieno Filadelfijas sieru un nedaudz maltos piparus un visu kārtīgi samaisa.
  2. Uz maizītēm kārto sajauktos maisījumu un noformē ar olīvju ripiņām vai bazilika lapiņām!
  3. Ideāli piemērts kā uzkoda pie vīna!

Komentāri

Biondo 2010. gada 22. septembris 13:56
Super gardi :) it seviski vidusjuras krastaa...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas