Saldējuma kūka

2010. gada 14. septembris
Foto: Lelde Kāle
Pagatavošana
60 min
1. *Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vanilīncukuru.
2. *Pievieno miltus, cepamo pulveri un iecilā saputotos olu baltumus.
3. *Mīklu izklāj pannā uz cepamā pulvera un izcep.
4. *Biskvītu atdzesē, plānā kārtā pārziež ar džemu un satiun ruletē. (To pirms griešanas vēlams uz brīdi ielikt saldētavā- būs vieglāk sagriezt.)
5. *Ruleti sagriež 1cm biezās šķēlēs un, cieši liekot citu pie citas, izklāj bļodu (1-1,5l tilpuma).
6. *Citu virs cita pa kārtām liek triju veidu saldējumus.
7. *Tad bļodu uz pāris stundām ieliek saldētavā.
Uz augšu