Karaliskās garneles ar ananāsiem

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 15 karaliskās garneles
  • 3 sīpoli
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 ananāsu šķēles (svaigas vai konservētas)
  • 30 g sviesta
  • 12 citronmelisas lapiņas
  • 2 ēdamk. skābā krējuma
  • 1 /2 ēdamk. kokosriekstu krēma
  • 1 tējk. karija
  • 100 ml ūdens
  • Malti baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolus sagriež plānos gredzenos, ananāsu – mazos gabaliņos un sīki sakapā citronmelisas lapiņas. Ar sviestu ieziestā pannā apcep sīpolus, ķiploku un citronmelisas lapiņas. Tikmēr sakuļ kokosriekstu krēmu, krējumu un ūdeni, pievieno sāli, piparus un kariju. To pievieno sautētajiem sīpoliem un vāra 3 min. Tad pievieno garneles, ananāsa gabaliņus un karsē 5 min. Ēdienu pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

aina 2011. gada 19. februāris 11:46
mmm,garshigi
Dairis 2010. gada 25. septembris 11:38
Labais !!!!
Maksimeljan 2010. gada 24. septembris 09:00
Ļoti garšigi!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni