Kalmāru steiki ar parmezānu

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 kalmāra trupiņas
  • 4 šķēles siera
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 85 g rīvmaizes ar itāļu garšvielām
  • 20 g Parmezāna siera
  • 355 ml spageti mērces
  • 60 ml piena
  • 3 ēdamk. olīveļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Šķērsām atgriež kalmāra trubiņas, lai tās varētu salikt plakanas. Sajauc rīvmaizi kopā ar Parmezāna sieru. Kalmāra steikus mērcē pienā, tad rīvmaizes maisījumā. Steikus cep olīveļļā no katras puses, līdz tie kļūst zeltaini brūni. Tad pievieno ķiplokus un spageti mērci. Katru steiku pārklāj ar siera šķēli un ļauj tam izkust.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni