Kalmāri krēmīgajā baltvīna mērcē

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 225 g kalmāru
  • 235 g krējuma
  • 225 g makaroni
  • 20 g sakapāta svaiga bazilika
  • 20 g Parmezāna siera
  • 180 ml baltvīna
  • 3 ķiploku daiviņu
  • 3 pipari
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 2 ēdamk. kukurūzu cietes
  • Sarkanie pipari
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkarsētā olīveļļā pievieno saspiestos ķiplokus un cep līdz tie kļūst zeltaini brūni. Pievieno riņķīšos sagrieztus kalmārus, cep, līdz tie paliek balti. Pievieno baltvīnu un piparu šķēlītes, vāra, līdz vīna daudzums ir samazinājies uz pusi. Krējumā iemaisa kukurūzas cieti, sarkanos piparus, baziliku un sāli. Pievieno to visu mērcei un vāra līdz tā sabiezē. Izvāra makaronus. Pasniedz makaronus aplietus ar mērci un rīvētu Parmezāna sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni