Pildīti kalmāri

2010. gada 13. septembris
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
30 min
1. Kalmāra trubiņas noskalo un nosusina. Sajauc sasmalcinātus 6 ķiplokus, sīpolus, garneles, krabju gaļu un citrona sulu. Maisījumu liek kalmāra trubiņās, galus aiztaisa ar irbulīšu palīdzību. Sagatavotos kalmārus liek cepam traukā vienā kārtā. Atsevišķi izkausē sviestu, iemaisa kausēto sieru un 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas. Ļauj sieram izkust, tad pievieno pienu un uzkarsē. Pēc tam pievieno Parmezāna sieru un piparus. Maisījumu pārlej pāri kalmāra trubiņām, pārkaisa visu vēl ar sieru un cep dažas min., 175°C. Pildītos kalmārus pasniedz kopā ar makaroniem.
Uz augšu