Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu tīteņi ar jūras ķemmītēm

2010. gada 13. septembris
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
60 min
1. Novāra kāpostu gandrīz gatavu un nodala lapas. Iepriekš atkausētas jūras ķemmītes vāra vērdošā, sāļā ūdenī, pievieno maltus piparus, sagrieztu burkānu, pētersīli un seleriju sakni, vāra 10 min. Atsevišķi apcep sīpolus. Jūras ķemmītes atdzesē un samaļ, tad pievieno apceptus sīpolus un visu vēlreiz apcep. Tad pievieno vārītus rīsus, piparus, sāli un smalki sagrieztus zaļumus. Izveidoto masu ietin kāpostu lapās, vēlreiz apcep. Tīteņiem pievieno tomātu pastu, ūdeni, sāli, piparus, mazliet eļļas un sautē 30 min. Pasniedz kāpostu tīteņus ar mērci, kurā tie sautējas.
Uz augšu