Spageti ar sparģeļiem un garnelēm

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g garneļu
  • 300 g sparģeļu
  • 200 g spageti
  • 100 ml sausa baltvīna
  • 100 ml buljona
  • 1 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • ½ tējk. citrona miziņas
  • Malti pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Sparģeļu augšējos galus nogriež, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež 5 cm garos gabaliņos. Vāra sālsūdenī spageti, 3 min. pirms makaronu gatavības, pievieno sparģeļus. Spageti un sparģeļus nokāš. Nevārītas garneles atkausē, notīra čaulu un izņem melno dzīsliņu. Garneles nosusina un no abām pusēm apcep olīveļļā, pievieno vīnu, buljonu, rīvētu citrona miziņu, citrona sulu, sāli, piparus, strauji uzvāra. Spageti ar sparģeļiem pievieno garnelēm, uzkarsē, pievieno sāli un garšvielas.

Komentāri

Baiba 2011. gada 11. novembris 04:45
Ljoti interesanta recepte, es lietoju konserveetus spargjeljus un tos apcepu kopaa ar garneleem, bija ljoti garshiigi,vieniigi sarneleem un meerciitei pievienoju arii shkjipsninju cukura,savadak diezgan saalja garsha sanaak.. Paldies un labu apetiiti :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni