Rīsi kokospienā ar garnelēm

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g garneļu
  • 125 g rīsu
  • 200 ml kokospiena
  • 3 ķiploka daivas
  • 1 sīpols
  • 1 tomāts
  • ½ paprikas
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 2 ēdamk. zivju mērces
  • Pētersīļi
  • Tabasko mērces
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīki sagriež sīpolu un ķiplokus. Tomātam novelk mizu un sagriež mazos kubiņos.
  2. Uzkarsētā eļļā cep sīpolu un ķiplokus, pievieno tomātu un maisot, turpina cept 3 min. Pievieno nomazgātus rīsus, pielej 150 ml ūdens un vāra 5 min. Tad pielej kokospienu, dažas piles Tabasko mērces, zivju mērci un nelielos gabalos sagrieztu papriku, vāra 10 min. Rīsiem pievieno garneles un vāra 5 min. Ēdienu pasniedz ar sīki sagrieztiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni