Ķiplokos un timiānā ceptas garneles

5 1
Ķiplokos un timiānā ceptas garneles
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu vai saldētu lobītu tīģergarneļu
  • 100 g olīveļļas
  • 6 daiviņas ķiploka
  • 3 zariņi zvaiga timiāna
  • 1 /2 ēd. k. rupjā sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. Atkausē un apžāvē garneles.
  2. Uzkarsētā eļļā apcep sagrieztus ķiplokus.
  3. Tad pievieno garneles, apkaisa tās ar sāli, pievieno timiāna zariņus un cep 1 min.
  4. Garneles pasniedz ar baltmaizi.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Velga Čaikovska 2. februāris 21:21
OMG! Kursh eed garneles ar maizi? Tas ir kaa eest austeres ar kartupeljiem :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas