Kartupeļu, gaileņu, kabaču sacepums

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 lieli kartupeļi
  • Mazs groziņš ar gailenēm
  • Puse no vidēji liela kabača
  • Saldais krējums
  • Garšvielas - vistas buljons
  • Siers (krievijas 200grami)
  • Majonēze Francis
  • 1 Ola
  • Nedaudz milti

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvē sieru, pievieno sakultu olu, majonēzi un mazliet miltus, samaisa.
  2. Kabaci un kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Sēnes sasmalcina.
  4. Pīlē vai citā cepšanai cepeškrāsnī paredzētā traukā kārto kārtās kartupeļus un kabačus. Pa vidu pieliek nedaudz jau sarīvēto sieru. Tam visam pārlej pāri saldo krējumu, kas ir sajaukts ar buljona kubiciņu un sakarsēts. Pedējā jeb virsējā kārtā uzliek sasmalcinātas gailenes un pa virsu izklāj siera masu.
  5. Cep apm 30 min līdz gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni