Picas piradzins

2010. gada 4. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
25 min
1. Miltus, raugu un cukuru samaisa pievieno pakapeniski pienu vai udeni lai sanak viendabiga masa pievieno vel miltus un sajauc ta lai sanak cieta miklas bumba pievieno ellu un iemica tu mikla. Liek silta vieta lai 7-10 min pabriest. Liekat uz galda un izveidojiet 1 lielu planu pankuku. Viena pusa uzliek desu un uzpilda kecupu vai tomatu merci ne parak daudz lai neskist ara. Uzrivejiet virsu sieru. Salipiniet malinas kopa lai iznak ka liels pelmenis. Ja liek cepeskrasni tad cepiet to 220 grados kamer iegust brunu vai zeltainu miklu. Ja liek uz pannas vajadzes nedaudz ellas liek uz pannas lai mikla izcepas un iegust brunganu krasu.
2. Lai labi garso!:)
Uz augšu