Cepta akmeņplekstes fileja ar mandelēm

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 svaigas akmeņplekstes filejas
  • 1 tase rīvmaizes
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamk. ūdens
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 2 tējk. citrona sulas
  • 1 tējk. oregano
  • 1 tējk. timiāna
  • 1 /4 tase piena
  • 1 /4 tējk. pipari
  • 1 /4 tējk. sāls
  • Maltas mandeles

Pagatavošana

25 min.
  1. Akmeņplekstes izfilē. Sakuļ olu ar pienu. Atsevišķi traukā samaisa kopā rīvmaizi, oregano, sāli un piparus. Akmeņplekstes filejas iemērc piena un olas maisījumā, tad apviļā rīvmaizes maisījumā. Zivju filejas liek ietaukotā pannā. Atsevišķi sajauc citronu sulu, ūdeni, sviestu, mandeles un sagrieztus sīpolus un pārlej to pāri zivju filejai. Zivi cep 220° C, apmēram 10 min., līdz zivs kļūst mīksta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni