Basa fileja mandeļu panējumā

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 basa filejas
  • 2 citrons
  • 3 ēdamk. kukurūzas miltu
  • 2 ēdamk. Parmesana siera
  • 1 /2 tase grauzdētu zemes mandeļu
  • 1 ēdamk. miltu
  • 1 /2 tējk. citronu pipari
  • Pētersīļi

Pagatavošana

25 min.
  1. Sajauc kopā kukurūzas miltus, miltus, grauzdētas zemes mandeles, citronpiparus, Parmezana sieru un sasmalcinātus pētersīļus. Iemērc filejas izspiestā citronu sulā, tad mandeļu maisījumā, tā lai pilnībā pārklātu fileju. Cep zivi aptuveni 15 min., 300 °C.
  2. Zivi pasniedz dekorētu ar sasmalcinātiem pētersīļiem, citrona šķēlēm un jūsu iecienītāko mērci.

Komentāri

Diana 2010. gada 24. septembris 09:03
Viegli, atri un garsigi!
Tatjana 2010. gada 24. septembris 09:02
ļoti garšīgi!!!
Romāns Ļevčenkovs 2010. gada 24. septembris 08:54
ļoti garšigi ar balto vinu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni