Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Karaliskās zivs steiks ar ķiploku - zaļumu sviestu

2010. gada 2. septembris
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
40 min
1. Izmantojot saldētu zivi, tai ļauj atkust istabas temperatūrā 30 min., bet, vēlams, pirms pagatavošanas turēt uz nakti ledusskapī.
2. Karalisko zivi sagriež četros 2 – 3 cm biezos steikos. Steikus noskalo un nosusina. Sviestu sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, izspiestu citrona sulu, sasmalcinātiem pētersīļiem un Kajennas pipariem. Zivi grilē no abām pusēm 5 min. Tad iesmērē no abām pusēm ar zaļumu sviestu un vēl grilē no katras puses 3 min. Karaliskās zivs steikus pasniedz kopā ar citronu šķēlītēm un zaļiem salātiem.
Uz augšu