Karaliskās zivs steiks ar ķiploku - zaļumu sviestu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 karaliskā zivs
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 citrons
  • 100 g sviesta
  • 2 ēdamk. pētersīļu
  • Kajennas pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Izmantojot saldētu zivi, tai ļauj atkust istabas temperatūrā 30 min., bet, vēlams, pirms pagatavošanas turēt uz nakti ledusskapī.
  2. Karalisko zivi sagriež četros 2 – 3 cm biezos steikos. Steikus noskalo un nosusina. Sviestu sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, izspiestu citrona sulu, sasmalcinātiem pētersīļiem un Kajennas pipariem. Zivi grilē no abām pusēm 5 min. Tad iesmērē no abām pusēm ar zaļumu sviestu un vēl grilē no katras puses 3 min. Karaliskās zivs steikus pasniedz kopā ar citronu šķēlītēm un zaļiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni