Pikantā haizivs fileja

4 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 haizivs fileja
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 citrons
  • 1 /4 tase pētersīļu
  • 2 ēdamk. čili mērces
  • 1 ēdamk. sojas mērces
  • 1 tējk. žāvēta bazilika

Pagatavošana

80 min.
  1. Haizivs filejas gabaliņus liek plastmasas maisiņā. Pievieno citronu sulu, sasmalcinātus pētersīļus, baziliku, samaltu ķiploku, čili mērci un sojas mērci. Aizver maisu un tur ledusskapī 1 h. Tad haizivs fileju izņem no maisa un liek uz iepriekš sasildītiem grila akmeņiem, tur 3 min. Marinādi, kas atradās maisā, saglabā. Haizivs filejas apgriež, apsmidzina ar marinādi un cep uz grila no abām pusēm 5-8 min. Kad zivs gatava, to pārlej ar iepriekš uzsildītu marinādi. Zivs gatavību pārbauda ar dakšiņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni