Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēta tilapija ar mango salsu

2010. gada 2. septembris
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
90 min
1. Samaisa olīveļļu kopā ar sasmalcinātu ķiploku, baziliku, melniem pipariem un sāli.
2. Tilapijas filejas liek maisiņā, kur lej virsū pagatavoto maisījumu. Maisiņu aizsien un tur ledusskapī 1 h, lai ievelkas. Pa to laiku gatavo salsu. Samaisa kopā sasmalcinātus produktus - mango, čili piparus, sarkano sīpolu, papriku, zaļo papriku, pētersīļus, melnos piparus, kā arī laima un apelsīna sulu. Maisījumu tur ledusskapī 1 h, lai ievelkas. Tilapijas filejas izņem no marinādes, nokrata lieko eļļu un ietin katru filejas gabalu alumīnija folijā. Tilapijas cep uz sasildīta grila no katras puses 3 - 4 min., līdz gaļu var viegli caurdurt ar dakšiņu. Filejas pasniedz kopā ar salsas mērci un rīsiem.
Uz augšu