Grilēta tilapija ar mango salsu

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 tilapijas filejas
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 2 tējk. žāvēta bazilika
  • 2 tējk. melno piparu, 1
  • Tējk. sāls
  • Mango salsai
  • 1 mango
  • 2 čili pipari
  • ½ sarkanais sīpols
  • 1 /2 paprika
  • 2 ēdamk. laima sulas
  • 2 ēdamk. apelsīnu sulas
  • 2 tējk. maltās zaļās paprikas
  • 1 tējk. žāvētu pētersīļu
  • 1 tējk. melno piparu

Pagatavošana

90 min.
  1. Samaisa olīveļļu kopā ar sasmalcinātu ķiploku, baziliku, melniem pipariem un sāli.
  2. Tilapijas filejas liek maisiņā, kur lej virsū pagatavoto maisījumu. Maisiņu aizsien un tur ledusskapī 1 h, lai ievelkas. Pa to laiku gatavo salsu. Samaisa kopā sasmalcinātus produktus - mango, čili piparus, sarkano sīpolu, papriku, zaļo papriku, pētersīļus, melnos piparus, kā arī laima un apelsīna sulu. Maisījumu tur ledusskapī 1 h, lai ievelkas. Tilapijas filejas izņem no marinādes, nokrata lieko eļļu un ietin katru filejas gabalu alumīnija folijā. Tilapijas cep uz sasildīta grila no katras puses 3 - 4 min., līdz gaļu var viegli caurdurt ar dakšiņu. Filejas pasniedz kopā ar salsas mērci un rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni