Neparasts vīstoklītis

5 1
Esmu tik lepna, ka izgudroju šo! Recepte radās tā, ka uz grila taisīju pildītus piparus, bet pildījums bija vairāk nekā piparu. Domāju, ko darīt ar atlikušo pildījumu, blakus grilam lekni auga ķirbis. Pamēģināju, un rezultāts bija lielisks. Labāks nekā pipari! Lapa jau it kā nekā īpaši negaršo, kā spināts varbūt, bet pildījums labi izcepas un ir tāds foršs vīstoklītis pārmaiņai :)

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 200 -300 g biezpiena
  • 1 ola
  • 3 -4 ķiploka daiviņas
  • Saiškītis pētersīļu
  • 1 -2 tomāti, sāls
  • 2 tikko plūktas ķirbju lapas (ne pārāk lielas)
  • Vēl vajadzēs foliju

Pagatavošana

30 min.
  1. Sasmalcina tomātus, pētersīļus un ķiplokus, sajauc ar biezpienu, olu un sāli. Tas būs pildījums. (Pildījumā var būt jebkas -- vienreiz piegriezu vārītu kartupeli, varētu likt arī sieru un gaļu).
  2. Uz folijas gabala liek ķirbja lapu, pa virsu pusi pildījuma, ķirbja lapu aizloka un tad arī foliju. Ar atlikušo pildījumu piepilda otru ķirbja lapu :)
  3. Cep no abām pusēm uz grila vai pannas.

Komentāri

tusnis 2010. gada 2. septembris 10:14
var tikai minēt, kas būtu sanācis, ja blakus grilam augtu latvānis!
Dagmara Logina 2010. gada 2. septembris 07:38
Intersanta recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas