Mango panna cotta

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 gab mango(jābūt ļoti gatavam)
  • 500 ml saldā krējuma
  • 80 g cukura
  • Vaniļļa
  • 1 paciņa želatīna
  • Mazliet sviesta
  • Zemenes, avenes

Pagatavošana

20 min.
  1. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni, ļauj uzbriest.
  2. Mago sagriež gabaliņos, tad spaidot sasmalcina, lai izveidotos viendabiga masa.
  3. Katliņā ielej saldo krējumu, pievieno tam cukuru, vaniļļu. Saldo krējumu karsē uz mazas uguns 10 min.
  4. Pēc tam saldo krējumu sajauc ar mango masu. Trauciņus iesmērē ar eļļu vai sviestu. Maisot pieveino izkausēto želatīnu, lej trauciņos. Liek ledusskapī.
  5. Zemenes un avenes sablenderē. Cukuru mērcei pievieno pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti