Gailenes želejā

3 1

Sastāvdaļas

  • Vārītas mazas gailenītes
  • Stienīšos sagriezti gurķi
  • Mazi tomāti ripiņās
  • Mazi sīpoli ripiņās
  • Kāposti
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari
  • Etiķa esence
  • Želantīns

Pagatavošana

50 min.
  1. Puslitra burciņā ieber nedaudz piparu, arī smaržīgos un lauru lapu.
  2. Kārtām liek :
  3. ripiņās sagrieztu mazu tomātu,
  4. ripiņās sagrieztu mazu sīpolu,
  5. vārītas mazas gailenītes,
  6. stienīšos sagrieztu gurķi.
  7. Pa vidu ieber tējkaroti sāls un trīs tējkarotes cukura.
  8. Piepildītai burkai uzlej tējkaroti esences ( 8 tējkarotes etiķa)
  9. Un 2 līdz 3 tējkarotes želantīna.
  10. Uzlej karstu ūdeni un pasterizē.
  11. Ātri , skaisti un garšīgi

Komentāri

Brigita 2016. gada 12. jūlijs 16:01
Kur kāposti liekami?
Ilze 2013. gada 13. augusts 22:57
Sanāca ļoti garšīgi.Iesaku.
jolanta 2011. gada 5. septembris 12:45
Ja pavārs nezin cik ilgi sēnes jāvāra, tad varbūt nevajag konservēt. Manuprāt, viss skaidri uzrakstīts. Izmēģināju, gan acīm tīkami, gan vēderam

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi