Vistas gabaliņi medus mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1 citrons
  • 3 -4 tējkarotes medus
  • 2 paciņas rīsu
  • Salāti
  • 2 gurķi
  • 2 tomāti
  • 2 paprikas
  • 3 ēdamkarotes krējums
  • Garšvielas (kajēna pipari, sāls, melnie pipari u.c.)

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistu sagriež nelielos gabaliņos un liek uz uzkarsētas pannas. Cep līdz gabaliņi kļūst zeltaini. Paralēli trauciņā izspiež citronu, pievieno medu un maisa līdz masa kļūst vienmērīgas konsistences. Apcepto vistu pārlej ar citrona/medus maisījumu, pievieno garšvielas (kajēnu u.c.garšvielas) un cep uz nelielas uguns līdz gabaliņi iegūst karamelizētu nokrāsu.
  2. Novāra rīsus. Sagatavo salātus – sagriežot dārzeņus nelielos gabaliņos un pievienojot krējumu un garšvielas.
  3. Bon appetit!

Komentāri

Irina Strausa 2010. gada 31. augusts 08:07
Miils sveiciens no Kanaadas!
Paldies par jauko recepti!
Pagatavoju vistinu saadaa veidaa, iznakums perfekts, nu looti looti garsiigi sanaaca!! Tikai manaas maajaas nebija kajeena piparu, riit iesu uz Sobeys un meeginaasu nopirkt!

Veiksmi Tev veel Irina

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni