Komentāri par: Pikantie gurķu salāti ar mārrutkiem

ULDIS 2017. gada 18. augusts 14:21
Mārrutkus sarīvē tos 100 gramus
Santa Jegorova 2016. gada 30. augusts 20:40
cik daudz mārrutka saknes rīvējāt??
Elina 2016. gada 8. augusts 23:29
Šādi sagatavoti gurķi uzglabājami tāpat kā citi konservējumi vai arī jātur leddusskapī?
Vija 2015. gada 12. augusts 14:23
Ūdens galīgi garām! Gurķis ir ļoti sulīgs, tāpēc ūdeni nevajag!!!
Inga 2014. gada 11. augusts 14:06
vai var arī ar skrūvējamiem vākiem aizskrūvēt?
Daina 2014. gada 1. jūlijs 10:30
Vai var mazus gurķīšus griezt tikai uz posēm vai 4 daļās?
Aija 2013. gada 19. augusts 10:10
Šitie gurķīši likās aizdomīgi,bet pagatvojot esmu sajūsmā,ļoti gardi gurķīši ar neierastu garšu.
agrita 2012. gada 7. augusts 22:33
Mārutku vietā var likt ķiplokus???
Dita 2012. gada 31. jūlijs 16:14
Glabājas labi, ja māc šaubas var ielikt ledusskapī, bet garša neatkartojama
solvita 2012. gada 17. jūnijs 22:24
Taisīju līdzīgi, bet sterelizēju. Labi un burvīgi.
inga 2011. gada 20. augusts 18:54
Nevajag baidīties,garšo labi un pagrabā glabājās līdz pavasarim.Jā,krasa nav smuka,bet garša burvīga.Pagajušo gadu ieliku 4 burciņas un nožēloju,ka tik maz.Šogad gatavošu divas porcijas,viņi ir tik kraukšķīgi,man ļoti garšo.
Linda 2011. gada 15. augusts 20:46
Es arī nomēģināšu, kā sanāks bez karsēšanas :")
Jau ir sataisīti tik vēl jāiepilda burkās :) Bet burkas jākarsē?
Inese 2011. gada 13. augusts 17:40
Izmaisiet cauri arī sīki sagrieztas dillītes un būs vēl garšīgāk!!!
yanky 2011. gada 9. augusts 14:48
feini salaati, tikai veel pievienoju drupinaatus melnos piparus un krietnu sauju kjiplokus, maltus, aaah un jaa, uudeni neleeju, bet pieshaavu 50g etikja...... nu taaa.... asumam :))
anita 2011. gada 8. augusts 19:39
Supper - ļoooti garšigi salātiņi.
Annija 2011. gada 5. augusts 21:48
Recepte laba bet nesmuka krāsa bet tā ļoti gardi
Annija 2011. gada 5. augusts 21:45
MM CIK GARŠĪGI BET BĀLI VIŅI.
aija 2011. gada 2. augusts 20:39
aizmirsu - gurķus nemizo , griež ripiņās . protams, ja pārauguši milzeņi tad gan.
aija 2011. gada 2. augusts 20:34
Nedrīkst liet ūdeni! Varbūt tādēļ sabojājās.glabājas ideāli līdz jauniem pat siltā pieliekamajā. Tāpat gatavo ar sinepēm.
anita 2011. gada 30. jūlijs 13:34
Noteikti šogad pagatavošu šos salātus ,atzīšos , ka šaubos vai
uzglabāsies bez karsēšanas .
lelde 2011. gada 29. jūlijs 22:28
Vispār šodien mamma uztaisīja mārutku marinādē šādus gurķus tikai sāls,cukurs,etiķis savādākās devās, bet tā pirmo reizi pagaršoju ar mārutkiem,bet ļoti garšīgi! :)
LindY 2011. gada 27. jūlijs 11:20
Recepte laba, tikai drausssmīgi besī, ka vecās birkas no burkām nenomazgā :(
Ina jansone 2010. gada 24. septembris 19:04
Arī gatavoju, bet ūdeni nelēju, jo turēju nakti un sula palika pat pāri. Pa nakti gurķi it kā izsūt tajā marinādē. Gurķus nemizoju un griezu ripās. Jau divus mēnešus stāv pagrabā.
Ingrīda 2010. gada 4. septembris 13:51
Bez karsēšanas man šie gurķi nestāvēja, visi uzgāja gaisā!
Zaniite 2010. gada 2. septembris 20:45
Šo recepti izlasīju IEVAS mājā, no sākuma ieliku apm. 2 kg gurķu- rezultāts iznāca ideāls, visiem ļoti garšoja, mājas vīriešiem it īpaši. Beigu beigās visus lielos gurķus šogad ziemai sagatavoju šādi!
Tiesa es arī, rīvēju mārrutku sakni, nevis liku veikalos pirktos un to sulu, kas palika pāri es izmantoju nākamajiem, papildinot mazliet ar mārrutkiem!
ak 2010. gada 2. septembris 17:30
Es lēju mazāk etiķa, rīvēju mārutka sakni (nevis pirku gatavu), un burciņās liku jau pēc stundām 3 - 4, jo sulas jau bija pilnīgi pietiekami, pat pāri palika. Jā, bet ūdeni gan klāt nelēju.
Elita Skrimble 2010. gada 28. augusts 17:13
Līga, citādi tie gurķīši būs dikti stipri un daudziem kuņģis tos nepanesīs...
līga 2010. gada 27. augusts 18:49
kāpēc jālej ūdens ja gurķis tāpat atsulojas kā traks
Ināra gaile 2010. gada 27. augusts 16:55
Šis mikslis ir fantastisks!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi

Jaunākās receptes