Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu sacepums ar dārzeņiem, malto gaļu un sieru

2010. gada 25. augusts
Foto: Ieva M.
Pagatavošana
60 min
1. Nepieciešmais:
Foto: Ieva M.
2. Novāram veselus kartupeļus:
Foto: Ieva M.
3. Apcepam sīpolus, papriku un burkānus:
Foto: Ieva M.
4. Kad dārzeņi apcepti, pievienojam malto gaļu, melnus maltos piparus un vegetu (garšvielas pēc patikas):
Foto: Ieva M.
5. Kamēr viss ir procesā, ieziežam trauku ar sviestu, ko likt cepeškrāsnī:
Foto: Ieva M.
6. Kad kartupeļi novārīti, gaļa apcepta, sagriežam kartupeļus ripiņās, kā arī iepriekš sagriežam tomātus ripiņās un sakapājam dilles, un sarīvējam sieru (es liku plānās šķēlītēs).
7. Tad visu krāmējam pa kārtām traukā: kartupeļi - tomāti - dilles - maltā gaļa - siers - kartupeļi - ...
Foto: Ieva M.
8. Kārtas liekam tik daudz, cik paši vēlamies...
9. Nobeigumā visu pārlejam ar olas un saldā krējuma kulteni:
Foto: Ieva M.
10. Liekam krāsnī 220 - 240 grāru temperatūrā un cepam 20 - 30 min!
11. LABU APETĪTI!!! :)
Uz augšu