Banānu,kanēļa gardums

5 1

Sastāvdaļas

  • Banāni
  • Kanēlis
  • Cukurs
  • Saldējums

Pagatavošana

10 min.
  1. Banānu daudzums atkarīgs no ēdēju skaita - 2 cilvēkiem apmērām 3-4.
  2. Tātad banānus pargriež uz pusēm un tās sagriež garenās šķēlēs (2-3 atkarībā no tā,cik resni banāni). Šķīvītī sajauc kanēli kopā ar cukuru,kurā pēc tam apviļā banānu šķēlītes, liek uz pannas un cep apm 1 min ko katras puses - kamēr rodas tāda maza karamelīte. Kad gatavs, liek uz šķīvja un pievieno saldējumu.

Komentāri

Ilona 2012. gada 17. februāris 15:50
kad sadu saldo edu pirmo reizi ,tad es nevareju iedomaties ka bananus ari var cept.un pat nevareju iedomaties ka tas var garsot.bet kad pagarsoju tad gribejas vel un vel.bet nu protams , pasa sava gaume,

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti