Garneļu ,,plovs

2005. gada 3. maijs
Foto: Inese Šneidere
Pagatavošana
45 min
1. Noloba garneles, viegli apcep, apcep burkānus (smalki sarīvētus) un tomātu .
2. Katliņā liek atsevišķi vārīties rīsus, pievieno
3. garšvielas, kariju, sāli.
4. Citā katliņā uzvāra drusku ūdens, pievieno
5. apceptos dārzeņus, sāli , kariju, piparus
6. u.c.garšvielas pēc vēlmes ,
7. pasautē kādas 20 min, tad pamazām pievieno pusgatavus, ūdenī noskalotus rīsus, rīsus liek katliņā, veidojot piltuvīti tā, lai viducī krātos
8. atlikušais šķidrums. Šķidrumam jānovārās, tad
9. pieliek garneles un kārtīgi visu samaisa.
10. Tad katliņu ietin dvielī vai kur citur un ļauj
11. pastāvēt kādu pusstundu ( garša būs pavisam cita).
Uz augšu